fbpx

Avocata agresată a depus plângere la UNBR și la Consiliul Baroului București împotriva consilierului ”nărăvaș”

Avocata Marcela Huzu a depus plângere la UNBR și la Consiliul Baroului București împotriva consilierului UNBR George Moloman, pe care îl acuză că i-a adresa injurii și amenințări, dar și că a aruncat după ea cu conținutul unui pahar și cu un scaun.

Marcela Huzu povestește în plângere ce s-a întâmplat pe terasă la turneul național de tenis al avocaților, ce a avut loc la Pitești. Am anonimizat numele martorilor la incident.

”Am fost invitata de catre colegul M. C, consilier al Casei de Asigurari Bucuresti-Ilfov, sa particip împreună cu G. O-I in data de 29.08.2020 la evenimentului organizat de Baroul Arges – Pitesti, respectiv Turneul National de Tenis care s-a desfasurat in cadrul Complexului Bascov, Pitesti, jud. Argeș.

La acest eveniment, in jurul orelor 19:00 – 19:30, aflându-ne la punctul alimentar al complexului, fără motiv, am fost agresata verbal si fizic, cu o violență ieșită din comun de catre dl. Moloman George consilier al Baroului București și consilier UNBR. Eram într-o discutie cu acesta, in contradictoriu legat de desfasurarea profesiei de avocat.

Astfel, mi-au fost adresate injurii si amenintari de catre acesta, mi-a fost aruncat in fata continutul unui pahar, au fost aruncate de catre acesta scaune in directia subsemnatei cu intentia de a ma lovi, necesitand a ma ascunde, oprit fiind ulterior de catre dl. D. B avocat in Baroul Bucuresti si de catre dna R. P. avocat in Baroul Bucuresti.(…)

Mentionez ca la discutia in contradictoriu, cât și la prima fază cu jignirile și amenintarile au asistat numai G.O. a si numita  A.M. avocat din Baroul Bucuresti, (..)cât si detinatorul/administratorul magazinului din cadrul complexului Bascov si sotia acestuia.

După apariția colegilor B.D și P.R. numitul consilier Moloman s-a refugiat la terenuri.

Am apelat numarul de urgenta 112 si la fata locului s-a prezentat un echipaj de politie, in fata caruia dl. Moloman George nu a mai manifestat comportament agresiv si a negat vehement cele intamplate anterior, fiind invitata de catre acestia la sectia de politie in vederea depunerii unei plangeri impotriva acestuia.

Solicit pe aceasta cale, consiliului UNBR, domnului presedinte Traian Briciu, cercetarea comportamentului acestei persoane ce ocupa o demnitate în cadrul profesiei, consilier BB și consilier UNBR, luarea masurilor necesare care se impun intr-o astfel de situatie.”, se arată în plângere.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina