fbpx

Au început zborurile sezoniere de pe Aeroportul Internațional Cluj spre Constanța

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a dat startul, ieri, zborurilor regulate sezoniere spre Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air. Noua destinație disponibilă de pe aeroport, are 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică și sunt operate cu aeronave de tip Boeing 737 seria 500, având o capacitate de 126 de locuri.

La doar o oră de zbor, ruta care conectează Clujul de Constanța, facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie. De asemenea, noul zbor va servi dezvoltării relațiilor turistice și economice dintre cele 2 județe.

Zborul intern ce conectează Cluj-Napoca de Constanța reprezintă cea de-a 4-a rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internațional Cluj, după București-Otopeni, Iași și Timișoara.

Zborurile către cea mai așteptată destinație, respectiv Constanța, sunt disponibile în perioada 15.06-28.09.2017, respectând următorul orar:

RutaSegmentZile de operareOra de plecare (ora locală)Ora de sosire        (ora locală)
Cluj-Napoca – ConstanțaCLJ – CND—4–7Joi
16:3017:30
Duminică
19:0020:00
CND – CLJ—4–7Joi
15:0016:00
Duminică
17:3018:30

De pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Blue Air oferă zboruri spre 9 destinații, interne și internaționale, precum București-OtopeniIașiTimișoaraLondra   LutonLiverpoolDublinBirminghamLarnaca, Nisa și Hamburg, iar începând din 15 iunie 2017 și spre Constanța.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj este al doilea aeroport din România din punct de vedere al pasagerilor transportați, după  Aeroportul Internațional “Henri Coandă“ București, iar pentru anul 2017 estimează faptul că va înregistra un trafic cuprins între 2,7-3 milioane de pasageri.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!