fbpx

Au băgat spaima într-o bătrână pentru 50 de lei

Doi tineri și un minor de 14 ani au sărit gardul unei case, au forțat ușa și au imobilizat-o pe o bătrână în timp ce i-au cotrobăit casa. Au găsit doar 50 de lei.  Acum au dosar penal pentru tâlhărie.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 de Poliţie Rurală Gherla au i-au prins pe cei trei.  ”Din cercetări a reieşit că trei tineri, la data de 27 ianuarie a.c., în cursul nopţii, ar fi  pătruns, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, în locuinţa unei femei de 73 de ani, dintr-o localitate clujeană, de unde ar fi sustras 50 de lei. Victima, în timp ce doi bărbaţi ar fi căutat obiecte de valoare prin încăperi, ar fi fost imobilizată de către cel de al treilea.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Totodată, poliţiştii au stabilit că la data de 26 ianuarie, pe timp de noapte, tinerii ar fi pătruns, prin efracţie, într-o cabană şi într-o anexă a acesteia, de unde ar fi furat mai multe unelte electrice (pompă de apă, flex, etc.). Partea vătămată a reclamat un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de doi tineri, de 18 şi 20 de ani, din judeţele Cluj şi Vaslui, iar al treilea, de 14 ani, din comuna Vultureni, este cercetat în libertate. Cei trei sunt acuzați de de tâlhărie şi furt calificat.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina