fbpx

Asociatia taximetristilor Cluj aduce informatii uluitoare despre accidentul cu Ambulanta

Asociatia taximetristilor din Cluj prezinta informatii uluitoare despre accidentul cu Ambulanta din 19 octombrie si urmarile acesuita.

“Toti am citit în presă sau am auzit de la colegi de evenimentul neplăcut di 19.10 noaptea.
Titlurile știrilor de presă titrau “Ambulanță răsturnată de taximetru”

NIMENI din presă nu a mai urmărit știrea, urmările evenimentului nefericit.

Mai mult, comentariile la adresa taximetristului, multe dintre ele malițioase, jignitoare, au fost postate cu o ură viscerală în spațiul virtual.

Un interviu cu medicul aflat în ambulanță în momentul impactului a dus la comentarii gen ” eroii de pe ambulanță”

REALITATEA, din păcate, e cruntă și lovește crunt familiile celor două victime.

Șoferul ambulantei a rămas fără permis pe o perioadă de 90 de zile, 4!!! martori oculari ai accidentului au declarat ca ambulanța NU avea semnalele acustice în funțiune!!!

Dosarul este la Parchet, colegul nostru, Sergiu, având nevoue de peste 90 de zile de îngrijiri medicale. Clienta, o studenta din Tg Mureș, are nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri, a suferit o ruptură hepatică și numeroase traumatisme!

NIMENI!!! Nici șoferul vinovat, nici cineva de la Ambulanța Dej, NU s a interesat de starea victimelor până astăzi!!!! Au plecat FĂRĂ nicio zgârietură de la Cluj.

Pacienta transportată, o persoană în vârstă de 79 de ani, NU prezenta absolut nicio “urgență”, era un transfer intraspitalicesc banal!!!

Colegul mâine află daca are nevoie de operație la picior, are TOATE coastele de pe stanga rupte, o tăietură gravă la ochi care necesită operație complexă.

Tânăra rănită grav este acasă, la Mureș, nevoită să și înghețe anul universitar, este terminată psihic după trauma suferită!!”, a postat Asociatia Taximetristilor Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns