fbpx

Aproape 90.000 de semnături a adunat petiția pentru anularea orei de intrat în casă/magazin

Petiția online ”Guvernul Romaniei: Anularea orei de intrat în casa/magazin”, inițiată de Monica Moga se apropie de 90.000 se semnatari, target-ul fiind 100.000.

”Deja de un an de zile avem restricții împotriva covid. Ora de intrat în casa este un abuz la adresa drepturilor omului. În același timp, modificarea orei de închidere a magazinelor de la 21 la 18 este absurda astfel încât tot același număr de oameni vor fi nevoiți sa meargă într-un interval mai scurt de timp, riscând sa intre într-un mediu aglomerat și sa ia covid mai ușor decât dacă intervalul ar fi pana la ora 21.

Sa luam în considerare și faptul ca ora se va da înapoi duminica 28 martie, astfel ca ora de închidere a magazinelor va fi fosta ora 17 iar ora de intrat în casa va fi fosta ora 19 (soarele este încă pe cer!).Trebuie sa luam în considerare și sănătatea psihica a oamenilor. De ce este greșit sa iesi din casa atata timp cât ai grija de tine și sănătatea celor din jur la o anumita ora?

Prin aceasta petiție doresc sa trag un semnal de alarma autorităților responsabile și sa subliniez ca nu toate acțiunile lor sunt corecte.”, se arată în textul petiției.

Petiția poate fi semnată AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina