fbpx

Andrea Chiș: ”Noi, profesioniștii dreptului, suntem o mare familie în care divorțul nu e permis și nici nu e dorit”

Judecătoarea Andrea Chiș din Consiliul Superior al Magistraturii militează pentru comunicare și unitate între profesiile juridice, în contextul recentelor hotărâri CSM și comunicate UNBR.

”Voiam să postez azi (9 iunie – n.red) o provocare super serioasă la dezbatere pornind de la comunicatele UNBR și ale Baroului Iași.

În loc de asta, voi cita o colegă de pe un Grup de bune practici între profesioniștii dreptului și voi spune că „organele de conducere ale profesiilor sunt uneori ca niște soacre”. Se pun între soți și provoacă ceartă.

NOI profesioniștii dreptului suntem o mare familie în care divorțul nu e permis și nici nu e dorit.

Procesul civil sau penal nu poate exista fără vreunul dintre noi. Ne apreciem reciproc rolurile și efortul depus.

Așa că toate comunicatele trec, noi rămâne să comunicăm la firul ierbii, adică în sala de judecată și în afara ei, online și offline, cum am făcut-o dintotdeauna, cu blândețe sau mai contondent, dar întotdeauna cu înțelegere și respect reciproc în cele din urmă. Valorile noastre ne unesc și asta nimeni nu poate să despartă.

#MândrăCăSuntJurist #DialogInterprofesional #Comunicare #Respect #ValoriComune #ToțiPentruAdevăr”, a postat Andrea Chiș.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina