fbpx

Ancuța Cârcu vorbește de dosar cu o zi înainte de judecarea propunerii de arestare

Ancuța Viorica Cârcu, vedetă pe Facebook și membru AUR, fost membru PRM, a vorbit într-o emisiune online, în această seară, despre dosarul în care se propune arestarea ei la Judecătoria Turda în 3 martie 2021.

Ancuța Cârcu a spus că și-a închis afacerea (clubul de noapte) din Tenerife tocmai pentru a se dedica partidului AUR. Amintim că liderul George Simion s-a dezis de ea după ce au apărut informații despre implicarea ei în dosarul de proxenetism de la Turda.

Bistrițeanca Cârcu a spus în emisiunea de pe infobistrița.ro că nu e treaba ei ce făceau fetele angajate la club în afara programului, explicând relația cu fetele pe clipboard.

Inculpata nu a ezitat să se laude cu averea pe care o are, menționând că are patru case, ultima achiziționată la prețul de 340.000 euro. Cârcu a precizat că ea dorea să bage bani în politică, nu să ia bani cum fac cei plătiți din bani publici.

Vedeta online este propusă la arestare alături de trei bărbați într-un dosar de proxenetism în care poliția din Turda a colaborat cu poliția spaniolă.

La finalul emisiunii, vedeta vorbește despre dosar:

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina