fbpx

Alexandru Uioreanu a luat 8.31 la BAC, după ce a fost condamnat definitiv

Fiul lui Horea Uioreanu, Alexandru, dă dovadă că a trecut pentru probleme și are un rezultat bun la Bacalaureat: media 8,31. Printre motivele pentru care președintele CJ Cluj ceruse să fie eliberat era ca să fie alături de fiul lui la Bac. La începutul lunii iunie, Alexandru Uioreanu, a fost condamnat definitiv cu suspendare pentru trafic de droguri.

Fiul președintelui suspendat al CJ Cluj, Alexandru Uioreanu, absolvent la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică ”Octavian Stroia” Cluj-Napoca  a trecut examenul de Bacalaureat: limba și literatura română – 6,9, Istorie – 8,3, Logică, argumentare și comunicare – 9,75.

Horea Uioreanu a spus zilele trecută în fața judecătorului de drepturi și libertăți că unul dintre motivele pentru care dorește să fie judecat în stare de libertate sau arestat la domiciliu este să-i fie alături fiului care susține examenele la Bacalaureat

Alexandru Uioreanu și-a revenit după problemele din iarna lui 2012 când a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc, mai exact cannabis. Între timp, tânărul de 18 de ani a fost la consiliere psihologică și anti-drog. El a fost condamnat definitiv în 4 iunie la 8 luni de închisoare cu suspendare pe un termen de încercare de 2 ani și 2 luni.

 

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. Nu mai laudati cu asta, bagatil inapoi dupa gratii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina