fbpx

Al doilea instructor auto prins băut în 24 de ore

Poliţişti rutieri au prins în trafic un nou instructor aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, după cel găsit ieri  Instructorul i-a spus elevului care era la volan să treacă pe roşu la un semafor.

Controalele poliţiei din ultimele 24 de ore au făcut o nouă victimă în rândul instructorilor auto. Un instructor care era în timpul cursurilor pe strada Aurel Vlaicu a fost prins de poliţişti cu o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Instructorului i-a fost retras atestatul profesional, iar permisul i-a fost suspendat pentru 120 de zile, 90 pentru că era băut şi 30 pentru că a trecut pe culoarea roşie a unui semafor. Potrivit unor surse din poliţie, cursantul a spus că a vrut să oprească la semafor, dar instructorul a fost cel care i-a spus să meargă mai departe.

Cei doi instructori prinşi băuţi ieri şi astăzi sunt independenţi.

Administratorul Şcolii de Şoferi Alfa, Emil Rusu, spune că a avut cazuri în cadrul şcolii pe care o conduce, dar a luat măsuri. “Am avut acum patru ani un instructor care nici cum nu s-a lăsat de băutură, nici cu preot. A trebuit să-l concediez. În rest au mai fost care s-au corectat. Noi îi testăm cu fiola dimineaţa pentru a nu avea probleme.”, a spus Emil Rusu.

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. Il cunosc pe “domnul” instructor in varsta de 56 de ani. Dupa multe invarteli, monede si cunostiinte totul a revenit la normal. RUSINE celor care i-au eliberat actele pentru scoala de soferi.

Lasă un răspuns