fbpx
Acasă » ȘTIRI » Al doilea instructor auto prins băut în 24 de ore

Al doilea instructor auto prins băut în 24 de ore

Poliţişti rutieri au prins în trafic un nou instructor aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, după cel găsit ieri  Instructorul i-a spus elevului care era la volan să treacă pe roşu la un semafor.

Controalele poliţiei din ultimele 24 de ore au făcut o nouă victimă în rândul instructorilor auto. Un instructor care era în timpul cursurilor pe strada Aurel Vlaicu a fost prins de poliţişti cu o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Instructorului i-a fost retras atestatul profesional, iar permisul i-a fost suspendat pentru 120 de zile, 90 pentru că era băut şi 30 pentru că a trecut pe culoarea roşie a unui semafor. Potrivit unor surse din poliţie, cursantul a spus că a vrut să oprească la semafor, dar instructorul a fost cel care i-a spus să meargă mai departe.

Cei doi instructori prinşi băuţi ieri şi astăzi sunt independenţi.

Administratorul Şcolii de Şoferi Alfa, Emil Rusu, spune că a avut cazuri în cadrul şcolii pe care o conduce, dar a luat măsuri. „Am avut acum patru ani un instructor care nici cum nu s-a lăsat de băutură, nici cu preot. A trebuit să-l concediez. În rest au mai fost care s-au corectat. Noi îi testăm cu fiola dimineaţa pentru a nu avea probleme.”, a spus Emil Rusu.

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. Il cunosc pe „domnul” instructor in varsta de 56 de ani. Dupa multe invarteli, monede si cunostiinte totul a revenit la normal. RUSINE celor care i-au eliberat actele pentru scoala de soferi.

Lasă un răspuns