fbpx
Parcat pe linia de tramvai de pe strada George Barițiu (sursa foto ziuadecj.ro)

Al doilea dosar penal pentru un șofer care a blocat circulația tramvaielor în Cluj

În decurs de o săptămână, polițiștii clujeni au identificat doi șoferi care și-au parcat mașinile parțial pe linia de tramvai, împiedicând circulația. Acestora și s-a întocmit dosar penal!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie au făcut demersuri pentru identificarea unui conducător auto care, la data de 21 octombrie,  a blocat circulaţia tramvaielor pentru circa 30 de minute. Este vorba de un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, care şi-a parcat autovehiculul pe strada George Bariţiu, în imediata apropiere a liniei de tramvai, împiedicând astfel circulaţia tramvaielor. Acesta este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, faptă prevăzută şi pedepsită de 339, alin. 3 Cod penal.

”Atragem atenţia conducătorilor auto că, în conformitate cu prevederile art. 339, alin.3 Cod penal, ,,aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic” se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Acum șase zile, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie l-au identificat pe un șofer care la data de 23 octombrie  a blocat circulaţia tramvaielor pentru circa 25 de minute pe strada Căii Ferate.  Bărbatul de 49 de ani, din comuna Măguri-Răcătău, s-a ales cu dosar penal.

Comments

comentarii

Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult
Liderul AUR, George Simion, a anunțat sprijinul partidului pentru contracandidații Coaliției de guvernare la alegerile locale, înclusiv în Cluj. Liberalul Sabin Sărmaș susține că are nevoie de „sprijinul clujenilor”.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!