fbpx
Mașină care a blocat tramvaiul în zona gării (sursa foto voceatransilvaniei.ro)

Nesimțiții din traficul clujean au primit aproape 4.000 de amenzi în 2015

Aproape 4.000 de amenzi a aplicat Poliția Locală în 2015 șoferilor care au produs blocaje în trafic din cauza modului în care și-au parcat mașina. De exemplu: pe linia de tramvai.

Poliţia Locală a aplicat anul acesta 3.964 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 386.490 lei, conform OUG nr. 195/2002 republicată şi 7928 puncte penalizare şoferilor, care au blocat circulaţia rutieră din cauza opririlor sau staţionărilor neregulamentare.

”Oprirea/staţionarea neregulamentară a autoturismelor în staţiile mijloacelor de transport în comun, sensuri giratorii, pe/în apropierea liniilor de tramvai, în intersecţii sau pe banda de urgenţă special amenajată pentru ambulanţă, conduce la blocaje şi îngreunează circulaţia tuturor participanţilor la traficul rutier. Poliţiştii locali au acţionat atât pentru prevenirea unor astfel de situaţii, cât şi pentru descongestionarea traficului rutier, afectat de lipsa de respect a unor conducători auto faţă de ceilalţi participanţi aflaţi în trafic, în condiţiile dificile date de lucrările existente la trama stradală pe arterele principale din centrul municipiului.”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Zonele cu cele mai multe probleme de acest fel, identificate de Poliţia Locală, sunt zona centrală, intersecţia Primăverii – Izlazului, pieţele Mărăşti, Mihai Viteazu, Cipariu şi Gării, străzile George Bariţiu, Splaiul Independenţei şi Iuliu Haţieganu.

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!