fbpx
Irina Popescu și Mihai Bizu (sursa foto b1.ro)

Afaceristul care ar fi încercat să-și ucidă soția în jacuzzi, și arestat și cu ordin de protecție

Afaceristul imobiliar Mihai Bizu din București, acuzat că a încercat să-și ucidă soția în jacuzzi pe balconul unui hotel din Mamaia, a fost arestat preventiv, iar cu o zi înainte yoghina Irina Popescu obținuse ordin de protecție împotriva lui pentru 6 luni!

Un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a dispus, în 14 august, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mihai Bizu sub acuzațiile de tentativă de omor și viol. Măsura a fost contestată de Bizu, urmând să se judece la Curtea de Apel București.

Cu o zi înainte, Judecătoria Sectorului 4 București a emis ordin de protecție împotriva bărbatului, la cerea soției.

Soluția pe scurt:  ”Admite in parte cererea formulata de reclamanta POPESCU IRINA in contradictoriu cu paratul BIZU MIHAI . Emite ordin de protectie impotriva paratului BIZU MIHAI.

Obliga paratul la respectarea urmatoarelor masuri, pentru o durata de 6 luni, de la data pronuntarii prezentei hotarari:

-.evacuarea paratului din imobil si reintegrarea victimei in locuinta mentionata

-sa pastreze o distanta minima de 100 metri fata de reclamanta, fata de imobilul in care aceasta locuieste situat in sector 4

-.interzicerea oricarui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenta sau in orice alt mod, cu victima

Dispune, totodata, pe aceeasi perioada de 6 luni, luarea urmatoarelor masuri de control al respectarii ordinului de protectie si pentru prevenirea incalcarii acestuia:

– obligarea paratului de a se prezenta periodic, respectiv o data pe saptamana, la sectia de politie competenta cu supravegherea respectarii ordinului de protectie, aceasta din urma urmand sa stabileasca in concret zilele de prezentare;

– obligarea paratului de a da informatii organului de politie cu privire la adresa imobilului in care locuieste in fapt;

– verificari periodice si/sau spontane privind locul unde se afla agresorul.

Atrage atentia paratului ca incalcarea oricareia dintre masurile dispuse prin prezenta hotarare constituie infractiune.

Atrage atentia reclamantei ca respectarea ordinului de protectie este obligatorie si pentru persoana protejata prin intermediul ordinului.

Onorariul avocatului din oficiu Teodorescu I. Silvia, desemnat pentru a asigura asistenta juridica a paratului, in cuantum de 250 lei (redus), se suporta din fondurile Ministerului Justitiei.

Executorie fara somatie sau fara trecerea unui termen.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns