fbpx

Acord de eșalonare a plății banilor din drepturile TV pentru clubul CFR 1907

Adunarea creditorilor FC CFR 1907 Cluj SA a aprobat acordul de eșalonare încheiat între club și Transilvania Media Group Productions, deținătoarea Look TV, pentru banii din drepturile de televizare a meciurilor.

Adunarea creditorilor clubului de fotbal CFR, aflat în insolvență, din data de 1 martie a avut pe ordinea de zi ”aprobarea Acordului de Eşalonare a Creanţelor încheiat de Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA prin administrator special, cu debitorul său, Transilvania Media Group Production SRL la data de 10.02.2016.”

Prin intermediul convocatorului, creditorii au fost informaţi asupra faptului că Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA a încheiat, în formă autentică, la data de 19.08.2015, cu debitorul Transilvania Media Group Productions SRL, un Acord de Eşalonare privind creanţa pe care Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA o are de recuperat de la acesta, sub condiţia aprobării acestuia de Adunarea Creditorilor. Având în vedere că acesta nu a fost aprobat de către Adunarea Creditorilor din data de 30.08.2015, debitorul Transilvania Media Grup Productions SRL a formulat o propunere de modificare a Acordului de Eşalonare. Acordul, în forma propusă de către Transilvania Media Grup SRL, a fost încheiat în formă autentică la data de 10.02.2016, sub condiţia aprobării acestuia de către Adunarea Creditorilor Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA, sens în care formulăm prezenta convocare. Acordul de eşalonare încheiat are ca obiect eşalonarea debitului restant de 13.493.278,97 lei, astfel:

tabel esalonare cfr tmg

La şedinţă nu s-a prezentat niciun creditor, însă la registratura administratorului judiciar, în conformitate cu dispoziţiile art. 48, alin. (4) din Legea nr. 85/2014, au fost comunicate voturi cu privire la ordinea de zi, din partea următorilor creditori:

Au votat pentru aprobarea cordului de eşalonare a creanţelor încheiat de Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA prin administrator special, cu debitorul său Transilvania Media Group Production SRL  creditorii: Banca Transilvania SA, deţinător al unei creanţe reprezentând 56,94% din totalul masei credale, Municipiul Cluj – Napoca, deţinător al unei creanţe reprezentând 3,40% din totalul masei credale,  Evesham Holdings LTD (4,57% ) și PP Protect SRL (5,64% din totalul masei credale)

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj – Napoca (5,72% din totalul masei credale) îşi exprimă votul astfel:  Aprobăm acordurile de eşalonare a creanţelor încheiate de Fotbal Cub CFR 1907 Cluj SA prin administrator special cu debitorul Transilvania Media Group Production SA, însă numai în măsura în care sunt constituite garanţii în favoarea debitoarei. Având în vedere votul condiţionat exprimat de către creditoare în cadrul poziţiei sale scrise, se constată că sunt aplicabile prevederile art. 49 al. 1 din Legea nr. 85/2014. Astfel, votul exprimat de creditoarea Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj – Napoca, fiind un vot condiţionat, va fi considerat vot negativ.

Voturi negative au fost și din partea fotbaliștilor:  Tiberio Cavalleri, deţinător al unei creanţe reprezentând 0,35% din totalul masei credale,  Piccolo Felice, deţinător al unei creanţe reprezentând 0,62% din totalul masei credale, Maftei Vasile, deţinător al unei creanţe reprezentând 0,37% din totalul masei credale și Liviu Ganea, deţinător al unei creanţe reprezentând 0,22% din totalul masei credale.

”Se constată că, în procent de 90,64% din totalul voturilor exprimate, s-a aprobat Acordul de Eşalonare a Creanţelor încheiat de Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA prin administrator special, cu debitorul său, Transilvania Media Group Production SRL la data de 10.02.2016.”, se arată în procesul adunării creditorilor încheiat de administratorul judiciar.

TMG Productions SRL este deținută de un off-shore din Republica Seychelles, LEE CONSULTANTS LTD, reprezentat de Vigh Ferencz, care dețint 99% din părțile sociale și de către FC FC 1907 Cluj SA, care deține 1% din părțile sociale.

Comments

comentarii

Iluminatul public din Florești va fi alcătuit din becuri LED, anunță primarul Bogdan Pivariu. Peste 300 de noi becuri urmează să fie montate.... Citește mai mult
O femeie de 80 de ani din județul Maramureș a fost găsită sâmbătă dimineața moartă în gospodăria sa. Un vecin de 85 de ani este bănuit că ar fi lovit-o pe aceasta cu toporul în cap, pe fondul băuturii.... Citește mai mult
Deputatul USR-PLUS Viorel Băltărețu atrage atenția asupra faptului că există întârzieri ale Companiei de Apă Arieș la montarea conductelor de apă. Aceste decalaje ar putea duce la „bani din buzunarul cetățenilor aruncați pe apa sâmbetei”, spune Băltărețu.... Citește mai mult
Profesorul Răzvan Cherecheș, expert în sănătate publică susține că pe români îi așteaptă o iarnă lungă cu multe restricții din cauza pandemiei de Covid-19.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!