fbpx

A fost prins hoțul-păianjen, care a furat in restaurant de la soțul unei avocate

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au identificat și reținut pentru 24 de ore hoțul care si-a intins mana pana la haina sotului unei avocate, intr-un restaurant de lux din Piata Matei Corvin, Cluj-Napoca . Este bănuit de comiterea mai multor furturi.

“Conform probatoriului administrat, la data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 20:00, cel în cauză – un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Cluj-Napoca, aflându-se în incinta unui restaurant din Piața Muzeului, ar fi profitat de neatenția persoanei vătămate și i-ar fi sustras acesteia un portmoneu din buzunarul hainei care era așezată pe spătarul scaunului. Astfel, i-a cauzat acesteia un prejudiciu de peste 3000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul ar mai fi comis trei furturi în perioada 15 – 22 noiembrie 2019, din imobile situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de circa 300 de lei.”, au transmis reprezentantii IPJ Cluj

Sursele Clujust spun ca inainte de furtul din restaurantul Muura, a mai furat in octonbrie in Makeba si decembrie in Bistro Viena.

polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

În cursul zilei de azi, bărbatul a fost plasat sub control judiciar de către magistrați.

Un hoț-păianjen i-a furat portofelul soțului unei avocate într-un restaurant de lux din Cluj-Napoca FOTO/VIDEO

Reprezentantii Politiei atentioneaza:

“Sunt hoți care profită de neatenția persoanelor prezente în restaurante, de mediul care îmbie la relaxare și destindere și acționează în scopul sustragerii de bunuri.

Se așează aproape de aceste persoane și speculează momentul prielnic și modul de acțiune în funcție de împrejurările concrete. O haină lăsată pe spătarul unui scaun, în afara câmpului vizual, poate reprezenta o invitație la buzunăreală pentru cei predispuși la comiterea de furturi.”

Comments

comentarii

Primarul Bogdan Pivariu a efectuat o vizită pe șantierul din zona străzii Cetății din Florești și a găsit nereguli.... Citește mai mult
A început un nou an universitar la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, luni, 2 octombrie. Rectorul Anca Dana Buzoianu a transmis un mesaj comunității academice la ceremonia de deschidere.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!