Acasă » ȘTIRI » 45.000 de lei ridicați de la trei tineri acuzați de trafic de droguri din Cluj

45.000 de lei ridicați de la trei tineri acuzați de trafic de droguri din Cluj

Polițiștii antidrog au ridicat 45.000 de lei și 400 de euro de la trei tineri din Cluj, arestați preventiv astăzi pentru trafic de droguri.

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T Cluj, au efectuat perchiziții la locuințele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive. 

”La data de 21 iunie a.c.,  polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT – S.T. Cluj, au efectuat trei percheziții la locuințele a trei persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, din județul Cluj, despre care existau indicii că ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat și oferit pentru consum, droguri de risc și mare risc, precum și substanțe psihoactive.

În urma perchizițiilor domiciliare efectuate, polițiștii au descoperit aproximativ 250 de grame de cannabis, 3 pliculețe cu substanțe psihoactive, 45.000 de lei, 400 de euro, telefoane mobile, cântare și instrumente de consum.”. se arată în comunicatul BCCO Cluj.

Cei trei au fost reținuți de către procurorii D.I.I.C.O.T Cluj pentru trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive. În cursul acestei zile, un judecător de drepturi și libertăți a emis pe numele inculpaților mandate de arestare preventivă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina