fbpx

16 judecători pensionați dintr-un foc. Trei sunt președinți de instanțe

Încă un val consistent de judecători părăsește sistemul prin pensionare. Din cei 16 pentru care CSM a aprobat recent pensionarea, trei sunt președinți de instanței și unul de secție.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind: (unanimitate) 

1. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei MAIEREAN ANA, judecător la Curtea de Apel Suceava. 

2. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului VASILESCU MIREL-SORIN, judecător la Tribunalul București. 

3. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei BĂTRÎNU NICOLETA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul București. 

4. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ȘTEFUC LILIANA, judecător la Tribunalul Prahova. 

5. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei SCUMPIERIU ALINA MARIANA, judecător la Tribunalul Dolj. 

6. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei OLTEAN-BURUIANĂ CAMELIA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Olt. 

7. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului URS PETRU, judecător la Tribunalul Cluj. 

8. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei POPESCU FLORINA-ALINA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul București. 

9. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător COSTAȘI SIMONA MINODORA, delegată în funcția de președinte al Judecătoriei Carei. 

10. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei NEMET DOINA MONICA, judecător la Judecătoria Bistrița, desemnată în calitate de judecător titular pentru executarea atribuțiilor de supraveghere a executării pedepselor și a măsurilor privative de libertate la Penitenciarul Bistrița. 

11. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător GAVRILĂ ANCUȚA FLORINA, delegată în funcția de președinte al Judecătoriei Beiuș. 

12. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător LUCIU MARIANA-NICOLETA, președinte al Secției civile a Judecătoriei Arad. 

13. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului PĂTRA COSMIN-CLAUDIU, judecător la Judecătoria Craiova, desemnat judecător pentru executarea pedepselor privative de libertate la Penitenciarul Craiova. 

14. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului judecător MURARAȘU IOAN, președinte al Judecătoriei Dorohoi. 

15. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei LUPEA ADINA DARIA, judecător la Curtea de Apel Cluj. 

16. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei LAURA-MIHAELA SOANE, judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Comments

comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.... Citește mai mult
Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă în apropiere de Câmpenești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!