fbpx

Vlad Pascu: ”sper să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat”

Tânărul care a produs accidentul de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi studenți, Vlad Pascu, a acordat un scurt interviu, prin telefon, fiind în arest preventiv.

Vlad Pascu a vorbit prin telefonul tatălui său cu jurnalistul-activist Marian Ceaușescu din București.

“Am o grămadă de remușcări. Aş porni pe o altă cale cu totul şi mi-aş face o altă viaţă, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că ştiu că am făcut greşit şi am pierdut nişte timp, s-a întâmplat şi tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă, aş da orice să pot s[ dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit.

Sunt şi nişte imagini care s-au creat pe baza unor informaţii. Eu ştiu cine sunt eu şi ştiu că tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic şi din lucrurile pe care eu le-am făcut bune în viaţa aceasta.

Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat.

Este într-o suferinţă de care eu nu am cum să-mi dau seama, nu am cum să mă pun în locul lui, dar clar, suferă foarte mult şi pot să înţeleg şi să-mi asum”. a declarat Vlad Pascu.

Înregistrarea mai jos

 

La ultimul termen din poroces, ieșirea din sediul instituției, avocatul lui Vlad Pascu a făcut o declarație revoltătoare despre tinerii uciși de șoferul drogat. Se pare că apărarea lui se va baza pe culpă comună, reprezentantul lui Pascu afirmând că victimele se deplasau neregulamentar, deci „au creat o stare de pericol pasiv”.

“În raportul de expertiză auto sunt concluziile tuturor experţilor, în sensul în care participanţii la trafic au creat o stare de pericol pasiv în sensul în care se deplasau neregulamentar. E o culpă comună”, a afirmat Adrian Bendeac, unui din cei patru care îl apără în proces pe Pascu.

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns