fbpx

Un vicepreședinte UNBR anunță că își donează indemnizația către doi avocați stagiari după examenul de acum

Avocatul ieșean Marius Striblea, vicepreședinte UNBR, a anunțat că din indemnizația de vicepreședinte UNBR va finanța o bursă pentru doi tineri care vor reuși la examenul ce a avut loc ieri, 19 septembrie. Oare vor face la fel și alți vicepreședinți UNBR, unii având și alte funcții?

La împlinirea a 24 de ani în avocatură, ”profesia pe care mi-am dorit-o dintotdeauna și care mi-a oferit cele mai mari satisfacții”, după cum spune Striblea, acesta a anunțat că a decis să înființez o bursă.

”Voi oferi această bursă lunar, timp de un an, candidaților ce au ales Baroul Iași și care, în urma examenului de admitere 2021, se vor situa pe primele două poziții în ordinea rezultatelor obținute.

Prin acest demers vreau să susțin performanța tinerilor colegi, precum și să contribui la sporirea atractivității profesiei noastre.

Inițial, finanțarea bursei va fi realizată din indemnizația lunară pe care o primesc în calitate de Vicepreședinte al UNBR, în valoare de aproximativ 2.000 lei, urmând ca în anii ce urmează să se adauge și alte surse.

Precizez că nu sunt implicat în niciun fel în organizarea examenului de admitere, nici la elaborarea subiectelor și nici la corectare, precum și faptul că nu am rude ori prieteni ce candidează.”,  a postat avocatul Marius Striblea, cunoscut pentru pozițiile sale împotriva aripii Fenechiu din Consiliul UNBR.

Comments

comentarii

România a ajuns la peste 15.000 de cazuri de COVID-19 pe zi și peste 500 de decese.... Citește mai mult
Județul Cluj se află, miercuri dimineața, sub atenționare cod galben de ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. Avertizarea, valabilă până la ora 11.00.... Citește mai mult
Spectacolul de dans pe care celebrul dansator Sergei Polunin l-a susținut ca invitat special al Festivalului Internațional de Film Transilvania este difuzat online, în premieră, pe platforma de streaming TIFF Unlimited, de Ziua Mondială a Baletului.... Citește mai mult
HOROSCOP 20 octombrie 2021. Unii nativi întâmpină probleme de sănătate miercuri. O zodie trebuie să aibă grijă cui îi împărtășește un secret.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!