fbpx

Un tânăr polițist băut și drogat a lovit cu mașina o femeie. Cum a încercat să scape

Un tânăr polițist din Constanța, aflat în timpul liber, a lovit cu mașina o femeie în Caracal. Testele au arătat că era băut și drogat. Inițial, o tânără a susținut că ea a condus mașina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal.

Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,56 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit Eveniment de Olt, şoferul care a provocat accidentul ar fi polițist în județul Constanța, iar în maşină s-ar fi aflat doi elevi de la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Martorii au observat că tânărul conducea cu viteză în momentul în care a accidentat-o pe femeia care tocmai cobora dintr-un microbuz.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!