fbpx
FOTO arhiva

Un tânăr motociclist cu permisul suspendat circula prin centrul Clujului, dar a avut ghinionul să fie acroșat

Un tânăr motociclist cu permisul suspendat circula prin centrul Clujului pe o motocicletă cu număr de înmatriculare luat de la alta, dar a avut ghinionul să fie acroșat de un taximetrist.

Un accident rutier între un taximetru și o motocicletă a avut loc în seara de 4 ianuarie, in jurul orei 18:40, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Potrivit polițiștilor, un barbat de 60 ani dinCluj Napoca, in timp ce conducea autoturismul taxi în P-ta Avram Iancu dinspre B-dul 21 Decembrie 1989 inspre Teatrul Național, a efectuat manevra de schimbare a directiei de mers pentru a patrunde in standul taxi aflat vis-a-vis de Teatru si a surprins si acrosat o motocicleta condusa de un tânăr de 20 ani din Petrosani, jud. Hunedoara.

Acesta avea ca si pasager pe motociclietă o tânărăr de 22 ani din Dej. In urma impactului, motorul s-a rasturnat pe partea carosabila, iar pasagera de pe motor a suferit leziuni la unul din membrele inferioare.

S-a stabilit ca motoclistul avea suspendat dreptul de a conduce, iar placuta aplicata pe motocicletă apatinea unei alte motociclete.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina