fbpx

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 25 de ani depistat în trafic sub influența substanţelor psihoactive, cunoscute ca ”etnobotanice”

La data de 20 decembrie, în jurul orei 23:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul Rutier au oprit pentru control un tânăr din Turda, care conducea un autoturism pe strada Lianelor, din municipiu.

”Conducătorul auto părea dezorientat, confuz și nu vorbea coerent. În interiorul autoturismului acestuia au fost găsite mucuri de ţigarete, materiale folosite pentru confecţionarea acestora şi o punguliţă de plastic care conţinea urme de praf alb. Tânărul a fost condus la unitatea medicală unde i s-au prelevat probe biologice de sânge și urină. În urma acestora, s-a constatat că bărbatul consumase substanţe psihoactive.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis mandat de aducere pe numele bărbatului în vederea audierii acestuia şi luării măsurilor legale care se impun. A doua zi, tânărul s-a urcat iar la volan după ce a consumat droguri.

”La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 15.00, fiind căutat de poliţişti, tânărul a fost depistat tot în trafic, conducând un autoturism pe strada Constructorilor, deşi avea suspendat dreptul de a conduce în urma constatării anterioare. Şi de această dată, tânărului i-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânăr, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tânărul urmează a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina