fbpx

Un tânăr a murit în accidentul urmat de incendiu. Pagube de 203.000 lei

Șoferul TIR-ului lovit frontal de un alt autotren care a intrat pe contrasens pe centura Vâlcele-Apahida avea doar 32 de ani. Celălalt șofer era un bărbat în vârsă de 64 de ani.

Un bărbat de 64 de ani din Gherla, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din autotractor şi semiremorcă, pe D.N. Varianta Ocolitoare Cluj Est, pe raza comunei Apahida, în afara localităţii, din direcţia Vâlcele spre Apahida, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, întrând în coliziune frontală cu un alt ansamblu de vehicule”, se arată în comunicatul Poliției.

Nu s-a mai putut face nimic pentru şoferii TIR-urilor
Nu s-a mai putut face nimic pentru şoferii TIR-urilor

Cel de al doilea ansamblu de vehicule, format la tot din autotractor şi semiremorcă, era condus regulamentar din direcţia Apahida spre Vâlcele, de un bărbatde 32 de ani din judeţul Maramureş.

În urma impactului, cabinele autotractoarelor s-au desprins şi au fost proiectate în afara părţii carosabile, în şanţul de colectare a apelor pluviale, aferent sensului de mers Apahida-Vâlcele.

 

În spatele ansamblului deaccident tiruri cu incendiu pompieri criminalistica (1) vehicule care se deplasa spre Vâlcele, circula o autoutilitară, care nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţa sa, intrând în coliziune faţă-spate cu acestea. Autoutilitara a fost condusă de un bărbatde 49 de ani, din municipiul Dej, care a ieșit din mașină nevătămat.

 

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorilor celor două autotrenuri şi avarierea a cinci vehicule, care au fost cuprinse de flăcări, arzând în totalitate.

 

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 203.000 lei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier.

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina