fbpx

Un student de la Facultatea de Construcții din Cluj și-a ucis tatăl. Apropiații familiei sunt șocați

Un student de la Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca și-a ucis tatăl, în seara de 21 decembrie, în locuința familiei din localitatea Dorna Cândrenilor, județul Suceava.

Potrivit polițiștilor, citați de Monitorul de Suceava, studentul Raul Chiforescu și tatăl lui ar fi băut mai multe pahare de vin, iar la un moment dat între cei doi ar fi izbucnit o ceartă.

Lucrurile au degenerat, iar în discuţie ar fi intervenit şi mama, dar fără a putea opri tragedia. În circumstanţe care încă sunt în curs de elucidare, Raul a pus mâna pe cuţit şi l-a lovit pe tatăl său. A fost vorba de o singură lovitură, care s-a dovedit fatală.

Chemată de urgenţă la faţa locului, echipa medicală de la Ambulanţa Vatra Dornei nu a mai putut face nimic şi a declarat decesul bărbatului în vârstă de 42 de ani.

Ieri seară, tânărul a fost audiat de către procuror, fiind pe urmă reținut pentru 24 de ore. În 23 decembrie 2018, acesta va fi dus în fața instanței pentru a i se propune arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Primarul din Dorna Cândrenilor a declarat pentru Ziarul de Suceava că tânărul era ”un copil foarte bun” și că Diavolul i-a pus cuțitul în mână.

„Din ce am auzit, a fost o ceartă între Florin și Raul. Familia Chiforescu a fost o famile deosebită, Raul era singur la părinți, era un copil liniștit. Diavolul și-a băgat coada aseară, chiar înainte de sărbători. Evenimentul ne-a cutremurat pe toți, întreaga comună, ne-a nenorocit. Băiatul e student la Cluj, un copil foarte bun, nu bea, nu nimic, i-a pus Diavolul cuțitul în mână și l-a nenorocit pe tatăl său”, a declarat primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Raul Chiforescu, în vârstă de 20 de ani, este student în anul II la Facultatea de Construcții -secția inginerie civilă.

Iată ce posta în urmă cu o lună studentul pe Facebook:

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina