Marius Bejan (sursa foto ziardecluj.ro)

Un om de afaceri clujean, fost avocat, are câteva propuneri legislative năstrușnice pentru parlamentari

Omul de afaceri Marius Bejan, fost avocat în anii 90, patron de sală de nunți și bistro, înfuriat de legea anti-fumat, le dă câteva idei năstrușnice de propuneri legislative parlamentarilor.

Marius Bejan a scris pe Facebook: ”Propuneri legislative pentru parlamentarii nostri: tot poporul sa se trezeasca la ora 6, nimeni nu iese din casa fara dus, spalat pe dinti, obligatoriu mic dejun englezesc si numai dupa se bea cafeaua sa nu faca poporul ulcer.

Cafeaua sa fie fiarta si nu expresso; zaharul si sarea sunt scoase in afara legii; la job se merge cu mijloacele de transport in comun, masina personala se foloseste doar in weekend.

Orele de masa sunt fixe. Cumparaturile se fac doar la hypermarket, pietele se desfiinteaza din motive de igiena si evaziune fiscala.

Sex se poate face doar de maxim 2 ori pe saptamana si doar in pozitia misionar, restul sunt scoase in afara legii, fiind considerate perversiuni. Autoturismele vor avea maxim 1.300 cmc si vor avea toate aceeasi culoare si model.

In fiecare birou, casa chiar si in baie vor fi instalate cel putin microfoane iar daca sunt suspiciuni pe Legea sigurantei nationale se monteaza si camere de luat vederi.

Hartia igienica se va folosi doar in institutiile publice si doar pe post de servetele. Aerul se respira pe baza de cartela si doar de 3 ori pe zi.

In rest fiind o societate democratica putem spune ce dorim dar doar in gand. Cu conditia sa nu fie evidenta nefericirea si tristetea pe chip. In rest … Fericirea e obligatorie prin constitutie.”

Comments

comentarii

Simona Halep va evolua alături de Andre Agassi și Steffi Graf într-un meci demonstrativ în cadrul Sports Festival 2024. Halep a fost întâmpinată de primarul Emil Boc pe Aeroportul Cluj.... Citește mai mult
Astăzi, 14 iunie, începe la Cluj-Napoca, Festivalul Internaţional de Film Transilvania.... Citește mai mult

Lasă un răspuns