fbpx

Un fals polițist a cerut bani de la șoferi pentru a nu-i sancționa în Vama Giurgiu

După ce nu demult un tânăr beat a furat o mașină de poliție și a oprit șoferi în trafic, un bărbat s-a dat drept polițist și a luat bani de la oameni pentru a nu-i sancționa în Vama Giurgiu.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale după ce ar fi solicitat o sumă de bani unui cetăţean moldovean.

Potrivit IPJ Giurgiu, marți seara, Poliția a fost sesizată, prin apel la 112, de către un cetățean moldovean cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o stație de alimentare din zona Vămii Giurgiu, un bărbat care i-ar fi prezentat o legitimație de poliție și i-ar fi solicitat o sumă de bani pentru a nu fi sancționat.

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cetăţean moldovean, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o staţie peco, din zona Vămii Giurgiu, un alt bărbat care i-ar fi prezentat o legitimaţie de poliţie, i-ar fi solicitat o sumă de bani, pentru a nu fi sancţionat. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a identificat apelantul, din primele cercetări reieşind faptul că un bărbat, îmbrăcat cu un palton negru, care ţinea în mână o staţie de emisie-recepţie, i-ar fi solicitat 2.600 de lei, pentru a nu fi sancţionat contravenţional, pentru oprire neregulamentară. De asemenea, bărbatul i-ar fi prezentat apelantului o legitimaţie de poliţie, recomandându-se ca fiind poliţist de frontieră”, se arată în comunicatul emis de IPJ Giurgiu, citat de Agerpres.

Din primele cercetări făcute de polițiști, se pare că bărbatul, îmbrăcat cu un palton negru, avea asupra sa o stație de emisie-recepție, ar fi solicitat cetățeanului moldovean suma de 2.600 de lei pentru a nu fi sancționat contravențional pentru oprire neregulamentară. Șoferul i-ar fi dat falsului polițist suma de 730 de lei, după care a sesizat Poliția.

Suspectul bănuit de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale a fost localizat în scurt timp de polițiștii giurgiuveni. Asupra acestuia au fost descoperiți 825 de lei, 300 de dolari și 160 de euro.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!