fbpx

Un clujean din Mociu a fost arestat în prima zi de Crăciun pentru că era să-și ucidă fratele

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din comuna clujeană Mociu a fost arestat în prima zi de Crăciun, în urma unui conflict cu fratele său. Inculpatul este acuzat de tentativă de omor

Un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj a dispus, în 25 decembrie, arestarea pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la infracțiunea de omor.

”În fapt, la data de 23 decembrie a.c., bărbatul respectiv, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Mociu, judeţul Cluj, pe fondul consumului de alcool în exces și a unor discuții în contradictoriu, i-ar fi provocat leziuni fratelui său, în zona  intercostală, după ce ar fi aruncat cu un cuțit înspre acesta.

La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Apahida l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

Concluziile medico-legale provizorii au indicat că viața victimei (bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Mociu) a fost pusă în primejdie. Astfel, în urma probatoriului administrat și a concluziilor medico-legale a fost dispusă schimbarea încadrării juridice în tentativă la infracțiunea de omor, iar magistrații Tribunalului Cluj l-au arestat preventiv pentru 30 de zile pe bărbat.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina