fbpx

Un avocat a apărut sub formă de pisică simpatică în apelul video cu instanța – VIDEO – Veți râde cu lacrimi!

După avocatul care s-a transmis făcând sex în timpul ședinței de judecată, justiția online face o nouă ”victimă”. Un avocat din SUA este protagonistul unei întâmplări amuzante, ce va rămâne în istoria internetului. Acesta a apărut în fața judecătorului, pe Zoom, sub formă de pisică!

Un avocat din Texas a lăsat accidental un filtru reprezentând o pisică în timpul unei convorbiri video cu un judecător și nu a putut să-l schimbe, relarează The Guardian.

Coronavirusul a provocat multe situații hilare pe computer, deoarece mulți dintre oameni se adaptează la lucrul de acasă în timpul pandemiei.  Transformarea accidentală a avocatului Rod Ponton într-o pisică cu ochi largi va rămâne în analele internetului.

Confruntat cu fața drăguță, dar îngrijorată a pisoiului, judecătorul Roy Ferguson din districtul judiciar 394 din Texas i-a spus avocatului: „Cred că aveți un filtru activat în setările video. S-ar putea să doriți să … ”

Acvocatul Ponton-pisoiul îl întrerupe apoi pe Ferguson într-un moment panică: „Mă puteți auzi, judecător?”

Ferguson răspunde: „Te aud. Cred că este un filtru … ”

„Este și nu știu cum să-l elimin. Am asistenta mea aici, ea încearcă, dar sunt pregătit să merg mai departe … Sunt aici live. Nu sunt o pisică! ”

„Pot să văd asta”, spune judecătorul, în timp ce avocatul celălalt din cauză se abține cu greu să nu izbucnească în râs.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns