fbpx

Udrea a mers în doliu la Înalta Curte pentru a cere eliberarea

Dacă altădată a dat declarații prin videoconferință, deținuta Elena Udrea a ales să se prezinte personal la Înalta Curte, unde s-a judecat astăzi contestația la executarea pedepsei.

Fostul ministru Elena Udrea a mers îmbrăcată în negru, ca semn de doliu după moartea lui Rudel Obreja, fapt confirmat de avocata Silvia Uscov, care i-a susținut astăzi cauza Eleni Udrea și care l-a reprezentat și pe Obreja.

”Da este în doliu. Fiind ultima noastră cale de atac, doamna Udrea a ales să vină personal pentru că prin videoconferință nu poți să transmiți emoțiile”, a spus avocata la ieșirea din Înalta Curte.

Udrea a spus în fața judecătorilor că dacă pentru Obreja nu se mai poate face nimic, măcar pentru copiii lui, pentru ea și pentru fiica ei. De asemenea, a cerut să se constate că nu a fost condamnată de instanțe legal compuse și că s-a încălcat Constituția României, CEDO și hotărârea CJUE din 21 decembrie 2021.

Urmează ca judecătorii Înaltei Curți să se pronunțe asupra contestației.

Udrea execută în Penitenciarul de femei Târgșor pedeapsa de 6 ani închisoare în dosarul ”Gala Bute”, însă mai așteaptă pronunțarea în alt dosar penal, în care este inculpată și Ioana Băsescu.

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Gospodinele pot pune pe masa de Rusalii fructe și legume proaspete. Piața volantă din centrul Clujului are program prelungit astăzi, până la 17:30.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!