fbpx

Tribunalul București a hotărât: Ioan Bene își va ispăși pedeapsa în Italia

Afaceristul clujean Ioan Bene, dat în urmărire internațională pentru o condamnare de 3 ani și 8 luni de închisoare, își va ispăși această pedeapsă în Italia, după ce Tribunalul București i-a admis contestația la executare, anunță mainnews.ro

Bene a fost condamnat pe 31 ianuarie 2018 de Curtea de Apel Cluj pentru dare de mită în dosarul fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

A fost dat în urmărire națională și internațională de polițiști deoarece nu a putut fi găsit la domiciliu pentru a fi încarcerat în Penitenciarul Gherla.

În plus, la data de 12.06.2020 a fost condamnat la o pedeapsă de 6 ani şi 2 luni închisoare de către Tribunalul Bucureşti, Secţia Penală I, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În iulie 2020, fostul șef al Poliției Române, Liviu Vasilescu, anunța că Bene a fost reținut in Italia si va fi adus in țară alături de Alina Bica.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina