fbpx
Acasă » SISTEMUL JUDICIAR » Toni Neacșu: Avocații se vor ruga la zeii repartizării aleatorii să le cadă dosarul la judecatărul Danileț

Toni Neacșu: Avocații se vor ruga la zeii repartizării aleatorii să le cadă dosarul la judecatărul Danileț

Avocatul Adrian Toni Neacșu, fost judecător și fost membru CSM, susține că avocații se vor ruga la zeii repartizării aleatorii să le cadă dosarul la judecătorul Crisi Danileț.

Neacșu a făcut această remarcă în contextul reacției publicate de Danileț după precizările ministrului Tudorel Toader cu privire la OUG 92/2018 privind legile justiției. Potrivit ministrului, condiția vechimii de 10 ani la DNA și DIICOT se aplica doar procurorilor delegați, în timp ce Danileț susține că-i afectează pe toți din aceste structuri.

”Antepronunțări ale judecătorilor de penal atât de clare sunt o comoară pentru avocați. De mâine avocații care au dosare la Tribunalul Cluj, secția penală vor invoca categoric cu succes în fața acestui judecător efectele OUG nr. 92/2018, constând în aceea că rechizitoriile și trimiterile în judecată facute de procurori care cad sub incidența ordonanței (în viziunea judecătorului) sunt nule absolut.

Principala calitate a unui judecător e tăcerea iar forța lui constă în aceea că se pronunță numai prin hotărâri judecătorești. Mulți se vor ruga la zeii repartizării aleatorii să le cadă dosarul la d-ul judecător mâncărici pe limbă”, a postat Adrian Toni Neacșu pe Facebook.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns