fbpx
Acasă » PROMO » Stagii de practică remunerate la Banca Transilvania pentru studenții şi masteranzii care studiază în domeniile economic şi IT

Stagii de practică remunerate la Banca Transilvania pentru studenții şi masteranzii care studiază în domeniile economic şi IT

Banca Transilvania dă startul înscrierilor în programul de stagii de practică remunerate Fă primul pas spre o carieră de succes, în 11 centre universitare. Acesta este dedicat studenților şi masteranzilor care urmează profilele economic şi IT.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de angajabilitate a 240 de studenți din regiunile Nord-Vest, Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia, prin participarea la programe de învățare la locul de muncă. Proiectul își propune să mențină atenția și dorința de implicare a studenților, astfel stagiile de pregătire practică vin atât în ajutorul acestora, cât și al angajatorilor în vederea unei colaborări performante și de durată.

Fă primul pas spre o carieră de succeseste un program finanțat prin POCU 2014-2020, Cod MYSMIS 109166, Axa prioritară 6, Prioritatea de investiţii 10.iv, Obiectiv specific 6.13, 6.14 în parteneriat cu Clubul Întreprinzătorului Român. Valoarea totală a proiectului este de 2.132.762,31 lei, iar valoarea cofinanțării UE este de 1.826.183,36 lei. Acesta se desfășoară în Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Iaşi, Oradea, Targoviste, Timişoara şi Sibiu, în intervalul 7 iunie 2018 – 6 iunie 2020.

Detalii despre următorul stagiu, organizat în noiembrie – decembrie a.c. la BT, pentru studenții şi masteranzii la profilul economic:

  • Vor avea ocazia să învețe banking – teorie şi practică – de la echipa Băncii Transilvania, în cadrul sucursalelor, agențiior sau Sediului Central BT.
  • Durată stagiu de practică: 3 săptămâni.
  • Cei care doresc să aplice este necesar să trimită CV-ul la adresa internship@btrl.ropână în data de 31 octombrie a.c., inclusiv.
  • Interviul de selecție va avea loc la Banca Transilvania, în prima parte a lunii noiembrie a.c.

Soluțiile concrete propuse în cadrul acestui proiect sunt: dezvoltarea de parteneriate între angajatori și universități, diseminarea de bune practici și informarea, consilierea și orientarea pentru creșterea ocupării a minim 240 de studenți.

În iulie-septembrie a.c, 15 studenți au avut ocazia să urmeze un stagiu de practică la Banca Transilvania, în cadrul direcțiilor IT și Transformare digitală, parte a programului Fă primul pas spre o carieră de succes.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns