fbpx

Soțul fostei șefe DIICOT nu a mai apucat verdictul în dosarul de care vorbea Predoiu

Soțul fostei șefe DIICOT Geogiana Hosu a murit din cauza unei boli incurabile. Peste 4 zile se va pronunta Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care era inculpat, daca nu amana pronuntarea.

Fost șef al Serviciului de combatere a traficului cu migranți din cadrul Direcției de combatere a crimei organizate a IGPR, Dan Hosu a murit, potrivit unui anunț postat pe Facebook de fiul său, avocatul Vlad Hosu. El ar fi suferit de o boală incurabilă, potrivit unor apropiați ai familiei.

Ministrul justiției, Cătălin Predoiu, a fost acuzat că s-a antepronunțat în dosarul său, declarând că a fost achitat, deși procesul se afla în curs de judecată.

Peste 4 zile, in 7 februari,  Dan Hosu ar fi trebuit să primească verdictul într-un dosar de corupție în care era judecat.

Comments

comentarii

Rapid-CFR Cluj, ultimul meci din etapa a 10 a Superligii, disputat pe terenul echipei giuleștene, s-a încheiat cu scorul 3-1.... Citește mai mult
Într-un spațiu inedit, amenajat în pepiniera Iulius din complexul USAMV Borhanci, pasionații de jazz și iubitorii de muzică au fost martorii unei experiențe muzicale intime în acest weekend, în cadrul  Pop-up Jazz Club (PJC).... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!