fbpx

Sora tânărului care și-a dat foc le cere parlamentarilor USR să nu-i lege numele de legea anti-păcănele

Atât mama, cât șora tânărului de 19 ani din Râmnicu Vâlcea, care și-a dat foc în public acum câteva zile, susțin că nu juca la păcănele, iar sora le-a scris parlamentarilor USR să nu-l mai pomenească pentru a urgenta o lege împotriva sălilor de jocuri de noroc.

Sora tânărului îi roagă pe inițiatorii legii legate de jocurile de noroc să nu-l mai pomenească pe Alexandru în acest context. Femeia susţine că le-a trimis mesaje celor care promovează această lege, însă apelurile ei au rămas fără răspuns. Parlamentarii USR care promovează agresiv această inițiativă, folosind fără scrupule orice fel de instrumente de manipulare, au ales să păstreze postările extrem de dure, în ciuda rugăminţilor venite din partea familiei.

”Le-am scris și acelor oameni, care au pornit această acțiune. De ce o fac, pe baza a ce? Au dovezi, au anchetat ei? Se pare că nu s-au oprit, altfel nu ar mai fi plin de tâmpenii mediul online”, a declarat pentru FANATIK Loredana, sora lui Alexandru.

Senatorul USR Sebastian Cernic scria furibund, referitor la cazul lui Alexandru, că ”patima jocurilor de noroc distruge minți!”, în timp ce deputatul Filip Hăvârneanu susținea că a citit în presă că ”acest tânăr era deprimat de mai multă vreme pentru că pierduse 3.000 de lei la păcănele”.

Folosindu-se de aceleași informații neverificate, colega lor din Camera Deputaților, Diana Stoica, a ridicat și mai mult miza, scriind că va dedica proiectul de lege ”fără păcănele lângă școli” memoriei bietului Alexandru. Cernic, Hăvârneanu și Stoica sunt toți de la USR și luptă pentru promovarea unei legi care, spun ei, ar reduce din fenomenul dependenței de jocuri de noroc în rândul tinerilor, prin interzicerea sălilor la o distanță mai mică de 300 de metri de școli.

Tragedia ar putea avea legătură cu faptul că tânărul a trecut printr-un divorț al părinților săi, după o căsnicie din care nu au lipsit momente tensionate. ”Alexandru era un copil, care avea multe traume din copilărie. Era, în continuare, un tânăr foarte furios”, a declarat Loredana, sora lui Alexandru, pentru FANATIK.

„Ce s-a întâmplat cu el de când a plecat de acasă în dimineaţa asta nu ştiu. N-a mai răspuns la telefon, nu nimic.. A zis: ‘mami, plec, mă întâlnesc cu nişte băieţi. După aia, mă duc’. Că a vorbit la un restaurant pentru un post, dar nu ştiu care restaurant.

Un copil care te îmbrăţişa şi te pupa şi pe mâini şi pe cap, ca să aveţi idee ce fel de copil era. Nu juca, domnule, la jocuri! Singurul viciu pe care-l avea era că fuma. În rest, nu avea niciun viciu”, a declarat mama băiatului, citată de Observator News.

Comments

comentarii

BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult
Prognoza meteo. Meteorologii anunță vreme caldă, cu temperaturi ridicate pentru această perioadă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!