fbpx

Șoferul beat și drogat, care a ucis o femeie de ziua ei, este fost șef al BCCO București

Şoferul beat și drogat, care a ucis o femeie chiar de ziua ei, sâmbătă, în Popești Leordeni, a fost șeful Brigăzii de Combatere a Criminalități Organizate (BCCO) București, care se ocupă și de combaterea traficului de droguri.

Colonelul în rezervă Constantin Păun este fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti (BCCO), acolo unde a activat până în 2005.

Mai apoi, s-a mutat Institutul de Studii pentru Ordine Publică, iar în 2015 a ieşit la pensie. În trecut a fost și șef de cabinet la ministrul de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea din 1996-1999

”A fost șef la BCCO București, fost șef de cabinet al ministrului Dejeu (n.r. – Gavril Dejeu, ministru de Interne în perioada 1996-1999). Din informațiile mele, se pare că avea probleme cu alcoolul de mult, a fost transferat la un moment dat. Avea probleme încă de când era activ, s-a pensionat în 2015-2016. A fost un protejat al sistemului.

Am lucrat foarte mulți ani în sistem și sunt dezamăgit. Știu cum se procedază, cum se venea cu influențe în dosarele penale. Eu făceam sesizări, plângeri, denunțuri, dar sistemul nu cecetează”, a spus, potrivit Realitatea TV, parlamentarul Dumitru Coarnă, care din 2011 și până în 2020 a condus Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne.

Constantin Păun a fost prins băut şi drogat la volan, sâmbătă, în Popești Leordeni, unde a lovit două mașini între care erau două femei. În urma impactului deosebit de violent, o femeie de 56 de ani a murit, iar o alta a ajuns la spital cu răni grave.  Șoferul avea o alcoolemie de 1,12 în aerul expirat și se afla sub influenta substanțelor psihoactive. După accident, martorii spun că a încercat să fugă, așa că l-au imobilizat până să vină poliția.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!