fbpx
Primarul Cherecheș și soția

Soacra primarului din Baia Mare ar fi vrut să “cumpere” o judecătoare de la CA Cluj

Proaspăta soacră a primarului Cătălin Cherecheș ar fi fost prinsă de procurori când i-a dus 50.000 de euro mamei unei judecătoare din completul de la Curtea de Apel Cluj care îl judecă pe ginere.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, procurorii DNA au efectuat o acţiune în flagrant ce a vizat-o pe soacra primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat în primă instanţă într-un dosar de corupţie al DNA.

 Sursele judiciare susţin că judecătoarea din completul care urma să-l judece pe primar a făcut denunţul la DNA, sesizând că la mama dânsei a venit soacra primarului ca să-i cumpere o firmă, respectiv un stand de vânzare.

În acel moment, procurorii DNA au intrat pe fir şi au realizat mai multe înregistrări ambientale.

În înregistrări, soacra primarului i-ar fi spus mamei judecătoarei că fiica sa, la soluţionarea dosarului primarului, „în numele legii să fie mai blândă”.

Iar în momentul când soacra lui Cătălin Cherecheş s-a prezentat la mama judecătoarei cu 50.000 de euro, procurorii au constatat infracţiunea flagrantă.

Primarul Cherecheș spune că nu știa nimic despre demersul soacrei.

Comments

comentarii

Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT într-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuză faptul că trimiterea sa în judecată are loc chiar în momentul depunerii candidaturilor.... Citește mai mult

Lasă un răspuns