clujust.ro

Șmecherul cu Mercedes susține că avea o discuție aprinsă prin bluetooth

Bărbatul în vârstă de 26 din București, Michelle Antonio Șerban, care a fugit miercuri seară, cu Mercedesul, de mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, este cercetat sub control judiciar.

Avocatul bucureșteanului a declarat că acesta avea „o discuție aprinsă prin bluetooth cu altă persoană” și acesta ar fi motivul pentru care autorul înregistrării viralizate pe internet a crezut că șoferul era sub influența drogurilor.

„Nu se face expertiză psihologică pentru că rezultatul drugtest-ului a fost 0, al testului de alcool a fost 0, motiv pentru care nu se impunea o astfel de expertiză”, a precizat avocatul.

Avocatul a pus că bucureșteanul și-a justificat reacțiile prin faptul că s-ar fi temut ca jandarmii să nu-l scoată pe geam și să-l încătușeze, așa că a fugit. Legat de mesajele sfidătoare adresate poliției pe Instagram, avocatul a spus că acestea ar fi fost date „în glumă” unor prieteni și ar fi fost vizibile pentru toți utilizatorii pe Instagram din cauza unei greșeli. „De aceea s-a creat această psihoză. Dar este un tânăr care în viitor nu va mai avea o astfel de conduită”, a spus avocatul.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!