fbpx

Sfârșit tragic pentru fiul de 17 ani al unei judecătoare

Fiul de doar 17 ani al fostei judecătoare Viorica Cosma, pensionată de la ÎCCJ, a decedat în urma unui cumplit accident în Capitală.

”S-a stins din viaţă fiul colegei noastre Viorica Cosma. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îşi exprimă profundul regret la aflarea veştii stingerii  din viaţă, sâmbătă, 26 octombrie 2019, la doar 17  ani, a fiului doamnei Viorica Cosma, fost judecător al Secţiei I Civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Colectivul Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie este alături de  familia îndoliată în aceste momente de nemărginită durere și întristare și își exprimă  întreaga compasiune pentru colega atât de greu încercată. . Dumnezeu să-l primească în lumină şi să-l odihnească!, a transmis Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Judecător Corina Alina Corbu.

Potrivit stirileprotv.ro, sâmbătă seară, un băiat de numai 17 ani din Capitală și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tramvai, în timp ce ar fi încercat să treacă stradă neregulamentar. Martorii au spus că, atunci când l-a observat, vatmanul l-a claxonat, însă adolescentul ar fi avut căștile în urechi și nu a auzit tramvaiul care se apropia de el.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns