Sexy-polițista locală a încercat să fugă de cei de la DGA: ”Vino și ia-mă și pe mine că am rămas în stradă!”

Polițista locală de la Primăria Sectorului 1 București, Florentina Iordache, a încercat să fugă de polițiștii DGA care i-au bătut la ușă marți dimineața. După ce a aflat cine o caută, a sărit pe geam și a sunat o prietenă să vină să o ia. Procurorii susțin că a încercat să se sustragă de la urmărirea penală. Inculpata a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

După ce a sărit pe geam, polițista din Sectorul 1 și-a sunat o prietenă pe care a rugat-o să vină să o ia de la bloc, spunându-i că va merge ea mai târziu la sediul DGA pentru a se preda.

Conversația dintre cele două femei a fost înregistrată de anchetatori și depusă la dosarul de arestare preventivă.

„IORDACHE FLORENTINA: (….), vino repede în Otopeni! Vino și ia-mă!

Interlocutoare: De ce?

IORDACHE FLORENTINA: Că eu sunt în stradă… că mă ridică! Vino și ia-mă și pe mine că am rămas în stradă! Să mă schimb, să mă duc eu de bunăvoie, să nu mă ia așa. Că sunt în ploaie afară.

Interlocutoare: Cum?

IORDACHE FLORENTINA: Te rog!

Interlocutoare: Cine să te ia?

IORDACHE FLORENTINA: DGA-u’! Vreau să mă duc eu să mă predau. Te rog! Sunt afară, în ploaie! Vino și ia-mă și pe mine să mă duc!

Interlocutoare: Păi de unde știi, mă?

IORDACHE FLORENTINA: Te rog! E af…

Interlocutoare: Cine ți-a zis?

IORDACHE FLORENTINA: E afară! A spart ușa! Haide! Te rog!

Interlocutoare: Bine! Stai că vin. Hai! Pa! Pa! Pa!”, arată stenograma ce o incriminează pe polițista de la Sectorul 1, prezentată de EVZ.ro

Numai că, polițista de la Poliția Locală Sectorul 1 nu s-a ținut de cele spuse, drept pentru care a fost ridicată în aceeași zi de poliție de la locuința fiului său.

În consecință, procurorii DNA au menționat că „acest lucru demonstrează că inculpata nu avea intenția de a se preda voluntar”.

Amintim că Iordache și încă o colegă și șeful lor sunt acuzați de luare de mită.

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa care se desfășoară în Bonțida, a fost afectat de pana informatică de la Microsoft.... Citește mai mult
Pentru a încuraja tinerii să se distreze responsabil, MedLife și-a mobilizat resursele și a pus la dispoziție festivalierilor din cadrul Electric Castle primul centru mobil de testare BTS (boli cu transmitere sexuală) din Europa Centrală și de Sud-Est.... Citește mai mult

Lasă un răspuns