Se încearcă din nou intimidarea lui RJ înainte de derby-ul Clujului, CFR – ”U”

Cunoscutul ultras ”U” Cluj, Mircea Cenan, zis RJ, a fost dus recent la Poliție cu mandat de aducere pentru a da cu subsemnatul în dosarul de amenințare deschis după plângerea președintelui CFR 1907, Cristi Balaj, înainte de derby-ul din 20 octombrie 2022.

Sursele noastre spun că Cenan a fost dus a doua oară cu mandat în acest dosar simplu, deschis de câteva luni și nefinalizat. Culmea, mandatul de acum câteva zile vine înainte de derby-ul ”U” – CFR din 13 martie.

RJ recunoaște că l-a sunat pe Balaj după ce acesta a declarat că CFR ar putea juca pe Cluj Arena, stadionul pe care joacă ”U”. ”L-am sunat atunci pe Cristi Balaj să-i spun să înceteze tocmai ca să nu se amplifice un conflict înainte de meciul care urma, iar el a interpretat-o ca o amenințare. Până la urmă a fost un derby frumos atunci, fără incidente. CFR-iștii tot ne provoacă, vor să mă pună la colț, dar nu reușesc. Ei pot să câștige câte trofee vor, treaba lor. Noi nu suntem făcuți pentru trofee, noi trăim pentru o idee. Nu vor putea niciodată să distrugă iubirea pe care o purtăm Universității Cluj”, ne-a spus ultrasul.

Pe surse am aflat că martorul pe care se bazează Balaj în dosar este chestorul de poliție în rezervă Toma Rus, cel care deține firma de pază ce are contract cu clubul CFR.

Comments

comentarii

Mulți dintre copiii din mediul rural nu au ieșit niciodată din satul lor, potrivit unui studiu realizat de World Vision România.... Citește mai mult
Un centru de îngrijiri animale a preluat recent o pisică pe nume Max, abandonată de stăpânii săi după șapte ani. Motivul abandonului este surprinzător și a stârnit indignarea iubitorilor de animale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns