fbpx

Scandal într-un autobuz din Cluj din cauză că un preot nu voia să-și pună masca VIDEO

Scandal într-un autobuz din Cluj în această dimineață. Mai multe pensionare l-au apostrofat pe un bărbat în sutană că nu are masca anti-Covid. Acesta și-a pus masca doar după ce a intervenit șoferul și i-a replicat unei femei: ”Cred că nu ai bărbat acasă”

Incidentul a avut loc în jurul orei 11 pe autobuzul M16. Preotul (sau călugăr) s-a urcat în Făget, iar mai mulți oameni l-au luat la întrebări de ce nu poată mască. La următoarea stație a fost atenționat șoferul, care i-a spus bărbatului în sutană să se dea jos, moment în care acesta și-a pus masca. Punctul culminant a fost când o femeie îi spunea ”rebelului” despre reguli, iar acesta s-a întors la ea și i-a spus: ”cred că nu ai bărbat acasă”

L-am întrebat pe bărbat dacă așa vorbesc preoții, iar el a răspuns răspicat că da. Întrebat ce legătură are bărbatul de acasă al femeii cu care s-a contrazis, preotul a precizat că ”dacă avea bărbat, nu mai vorbea așa”.

Disputa din autobuz și răspunsurile feței bisericești la întrebările reporterului Clujust le auziți în filmarea de mai jos.

Comments

comentarii

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a fost amânat 3 săptămâni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns