Acasă » ȘTIRI » S-a urcat beat pe o motocicletă cu număr fals și a ucis pasagerul

S-a urcat beat pe o motocicletă cu număr fals și a ucis pasagerul

Un bărbat din Gilău a condus beat o motocicletă cu număr fals și a provocat acctident. În urma acestuia, pasagerul de pe motociclu a decedat.

La data de 22 august în jurul orei 23:00, pe DN1-E60, pe raza com. Gilau, în localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea alteia, în următoatele împrejurări:

”Un bărbat de 35 de ani, din comuna Gilău, în timp ce conducea motociclul neinmatriculat, avand aplicata placuta cu numar fals de inmatriculare, pe DN1-E60, pe raza com. Gilau, din direcţia Oradea catre Cluj-Napoca, intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, pe fondul vitezei excesive si a consumului de bauturi alcoolice, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a patruns pe sensul opus de mers și a intrat in impact cu un cap de pod, iar apoi cu glisiera aferenta sensului de mers ascendent.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Ulterior impactului, conducatorul motociclului si pasagerul (un bărbat de 31 de ani, din Gilau) au fost proiectati in afara partii carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerului și cu rănirea conducătorului motociclului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina