fbpx
Acasă » PROMO » S-a lansat aplicația care-ți arată, în timp real, locurile libere la spălătoriile auto

S-a lansat aplicația care-ți arată, în timp real, locurile libere la spălătoriile auto

Un fost jurnalist clujean și doi IT-iști au lansat, la începutul acestei săptămâni, aplicația WashMe, cea care-ți arată, în timp real, locurile libere la spălătoriile auto și prin intermediul căreia să îți poți spăla mașina acum. Momentan, soluția este disponibilă pentru descărcare în Google Play, respectiv pentru cei care folosesc telefoane cu sistem de operare Android, dar și on-line, pe washme.ro. Dezvoltatorii promit că, în perioada următoare, aplicația se va găsi și în App Store, magazinul on-line rezervat celor cu device-uri Apple.

Alin Șutea, directorul executiv al WashMe, a explicat pentru Clujust.ro că ideea aplicației a plecat tocmai de la experiența sa personală avută în goana după un loc în spălătorie. “Cred că e o situație cu care se identifică foarte multă lume. De obicei, se întâmplă să vrei să-ți speli mașina urgent, pentru că ai lăsat treaba aceasta pe ultima sută de metri, înaintea unui eveniment, așa că fugi de la o spălătorie la alta, doar că să afli că fiecare e ocupată și mai sunt și alte mașini la coadă. M-am gândit cum ar fi dacă ar exista o aplicație, care să-ți arate spălătoriile libere în timp real, unde să îți poți face o rezervare atunci când ai nevoie, fără să stai la coadă. Așa că am discutat cu doi oameni din domeniul IT și ne-am apucat de treabă. A durat mai mult decât ne-am dorit, aproape doi ani, însă ne bucurăm că, în această săptămână, am putut să prezentăm WashMe publicului larg”, a spus Șutea, fost ziarist timp de 12 ani în presa locală și națională.

Utilizarea aplicației este cât se poate de simplă. Odată descărcată, utilizatorul se loghează, iar apoi își alege una dintre spălătoriile libere de pe hartă, având posibilitatea să-și rezerve locul în acel moment sau pentru o altă dată. După primirea mesajului de confirmare din partea spălătoriei, serviciul este rezervat, iar, la final, el are posibilitatea de a lăsat o notă în funcție de gradul de satisfacție. Dezvoltatorii WashMe spun că au în plan să extindă aplicația în mai multe orașe importante din Transilvania, în prima jumătate a anului viitor.

“Momentan, în aplicație există doar spălătorii partenere din Cluj-Napoca, însă planul nostru este să ne extindem, în următoarele șase luni, în mai multe orașe importante, la început în Transilvania, iar apoi în toată țara. Ținta noastră este să schimbăm imaginea orașelor în care trăim, pornind de la modul în care se prezintă parcul auto. Uneori, o imagine impecabilă pleacă de la cât de curată sau de prăfuită e mașina pe care o conduci”, a mai spus Alin Șutea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns