fbpx

Roxana Dan după campania pentru CSM: “am descoperit România judiciară cum nu mi-am inchipuit-o!”

Judecătoarea Roxana Dan de la sectia civilă a Judecătoriei Cluj-Napoca a pierdut la mustață locul in Consiliul Superior al Magistraturii, dar este mulțumită de experiența din campania pe la instanțele din țară.

“Cum e sa pierzi, dar totusi sa castigi….

Au trecut cateva zile de la momentul alegerilor pentru viitorul Consiliu si probabil cunoasteti rezultatele. Am ales tacerea pentru cateva zile pentru ca s-au spus prea multe in aceasta perioada.

Sunt tare recunoscatoare pentru ultima luna jumatate din viata mea pentru ca a adus multa bogatie pe plan spiritual si mai ales multa informatie despre starea sistemului de justitie!

12.000 km parcursi, 84 de instante vizitate la pas, sute de colegi intalniti, aproape toti cu multe sperante in viitorul Consiliu…

Am intalnit instante cu sedii stralucitoare dar fara personal, am intalnit judecatori care impart 12 mp cu alti 9 colegi precum am gasit si cateva instante unde lucrurile sunt asezate (foarte putine la numar) ….am descoperit Romania judiciara cum nu mi-am inchipuit-o!

Am primit votul a peste 700 de colegi (din cei aproximativ 1500-1600 de votanti, nu avem datele oficiale)si le sunt tare recunoscatoare pentru increderea acordata! Imi pare tare rau pentru ce au auzit despre mine in ultima perioada, dar asta m-a facut sa inteleg ca o campanie electorala dusa in sistemul de justitie nu este deloc diferita de cele pe care le stim din politica.

Le multumesc celor care m-au sustinut, celor care m-au votat, familiei mele si apropiatilor, pentru sprijinul efectiv fara de care nu as fi putut sa duc la capat cu bine aceasta perioada (pe langa cei 12.000 km am adaugat si activitatea de judecata efectiva pe care mi-am indeplinit-o avand sedintele de judecata fixate anterior declansarii procesului electoral precum si activitatea didactica de la Facultate).

A fost o perioada in care am cunoscut sistemul asa cum nu credeam ca o sa am vreodata sansa sa o fac si pentru asta nu pot decat sa ma declar castigatoare!

P.S. Succesul nu este etern, esecul nu este fatal, curajul de a continua este cel care face diferenta!”, a scris Roxana Dan.

Comments

comentarii

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Şahtior Soligorsk, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, că formaţia sa trebuie să revină la nivelul arătat în ultimii ani în cupele europene.... Citește mai mult
„Record mondial negativ pe AutostradaTransilvania Chiribiș-Suplacu de Barcău”, susține Asociația Pro Infrastructură (API). „Avem confirmarea că responsabilii din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis să anuleze licitația pe cei 26,35 kilometri blestemați”, mai transmite ONG-ul.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!