fbpx

Rezultate Admitere INR 2019: La Camera Notarilor Publici Cluj și cea din Timișoara sunt cele mai mari note

Cele mai mari note (9,50) de la concursul de admitere la Institutul Notarial Român din această toamnă s-au înregistrat la Camera Notarilor Publici Cluj și la cea din Timișoara.

Rezultatele finale de la concursul pentru dobândirea calităţii de notar stagiar, concurs organizat de Institutui Notarial Român în 2 octombrie, arată că Daniel Ilișoi, candidat pentru Camera Notarilor Publici Cluj, și Călin Gheorghișan, candidat în Timișoara, au cea mai mare notă: 9,50. Ilișoi, absolvent al Facultății de Drept UBB Cluj, unde s-a remarcat la concursuri de procese simulate, a avut 47 de răspunsuri corecte la materia Drept civil și procedură civilă și 48 la procedură și legislație notarială. La fel și candidatul din Timișoara.

În Camera Notarilor Publici Cluj au fost admiși cinci candidați din 31 înscriși. Cei care au reușit sunt: Daniel Ilișoi, Bogdan Alexandru Moise, Natalia Scerban, Ligia Roxana Rotaru și Mădălina Ioana Tișe.

Rezultatele au fost validate recent prin Hotărârea nr. 57/17.10.2019 a Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România:

”Art.1- Se validează rezultatele concursului pentru dobândirea calităţii de notar stagiar, organizat de Institutul Notarial Român în ziva de 2 octombrie 2019, pentru ocuparea locurilor de notar stagiar aprobate prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 21/09.05.2019, cu modific.ările şi completările aduse prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 56/17.10.2019, rezultate prevăzute în anexele nr. 1-15, care fac parte integrantă din prezenta hotkâre.

Art.2- Prezenta hotărâre se înaintează Institutului Notarial Român şi Camerelor Notarilor Publici pentru a fi publicată pe paginile proprii de internet.

Art.3- Registrul Naţional de Evidenţă a Notarilor Publici şi Serviciul Registratură vor urmări ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri.”

Listele cu rezultatele pe fiecare Cameră

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns