fbpx

Procurorii DIICOT au oprit o sursă de droguri pentru elevii din Baia Mare

Procurorii DIICOT au făcut percheziții și vor duce la audieri mai multe persoane într-un caz de trafic de droguri în care se vindeau canabis și cristal unor elevi care vindeau mai departe altor elevi.

”La data de 26.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu polițiști din cadrul S.C.C.O. Maramureș efectuează 5 percheziții domiciliare, pe raza județului Maramureș, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

S-a reținut că, în perioada 2022 – septembrie 2023, un făptuitor a vândut, în mod repetat, droguri de risc (canabis, rezină de canabis) și mare risc (cristal) mai multor tineri, inclusiv elevi, din municipiul Baia Mare, parte dintre aceștia comercializând ulterior drogurile astfel obținute către alți tineri (elevi) din municipiu și localitățile limitrofe.

Mai multe persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș”, a transmis DIICOT.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!