fbpx

Procuror cunoscut din DNA, acuzat de hărțuire de către o femeie însărcinată. Aceasta a prezentat mesaje și poze

O femeie însărcinată în luna a șaptea a depus plângere la SIIJ împotriva procurorului Lucian Dolcu de la DNA Timișoara, pe care îl acuză de hărțuire. Femeia a prezentat mesaje și poze trimise de procuror pe WhatsApp.

În 28 septembrie 2020, o femeie a depus plangere penala la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ), acuzandu-l pe Dolcu de santaj si hartuire, dupa ce acesta i-ar fi trimis nenumarate mesaje cu tenta sexuală și fotografii, prezentate pe site-ul CriticArad.ro.

Femeia – casatorita cu un avocat incă din 2011, mama a unei fetite de 7 ani si jumatate, si insarcinata cu a doua fetita, in 34 de saptamani – arata cum la inceputul lunii august 2020 ar fi primit mai multe mesaje pe aplicatia messenger a Facebook, de pe un cont fals, mesaje unde expeditorul ii expunea fanteziile sexuale cu femeia gravida.

Femeia și-a anunțat soțul și impreună  au decis sa mearga mai departe, sa discute cu acea persoană, pentru a-i afla identitatea reală. Apoi, discutiile s-au incins pe Whatsapp, unde procurorul a trimis mesaje de dragoste si chiar selfiuri din biroul sau de la DNA Timisoara.

 „Avand in vedere impactul emotional pe care l-au avut asupra mea datorita continutului vulgar si bolnavicios care pur si simplu m-a oripilat si mi-a creat o stare de temere reala simtindu-ma supravegheata si urmarita de catre un obsedat sexual bolnav mintal (…)

Solicit sa se ia toate masurile legale care se impun pentru a ne proteja de acest individ care are astfel de porniri bolnave si animalice. Din cate am auzit, acesta ar detine legal un pistol, motiv pentru care va solicitam sa dispuneti ridicarea de urgenta a acestuia. Imi este teama pentru viata mea si siguranta familiei mele. Consider ca am de a face cu un psihopat capabil de orice, motiv pentru care va solicit tragerea la raspundere a acestuia pentru fapta savarsita, fapta care imbraca elementele constitutive ale infractiunii de hartuire, asa cum este ea prevazuta in art. 208 alin. 2 Cod penal”, se arata in plangerea depusa la SIIJ.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns