fbpx

Procesul ”Uioreanu”, amânat pe toamnă

Procesul fostului președinte al CJ Cluj, Horea Uioreanu, aflat în faza de apel, a fost amânat pentru luna septembrie.

Judecarea cazului a fost amânată din cauza lipsei raportului de expertiză cu privire la înregistrările din dosar și hard-disk-ul din celebrul laptop al lui Răzvan Pop. Instanța Curții de Apel Cluj a amânat cauza pe 13 septembrie, având în vedere că urmează vacanța judecătorească.

În ședința de judecată, avocatul Radu Chiriță, care îl reprezintă pe Horia Uioreanu, a depus la dosar imagini din satelit cu locul unde a fost găsit, de către martorul protejat, laptopul lui Răzvan Pop, pe care era evidența sumelor de bani ce se consideră a fi șpăgi. Totodată, avocatul a susținut că în zona barajului este imposibil pescuitul, fiind prea abrupt. Această afirmație o contrazice pe cea a martorului protejat care a spus că a găsit laptopul în timp ce era la pescuit. Chiriță a propus chiar o cercetare la fața locului.

De asemenea, avocații au depus noi cereri care vor fi dezbătute la următorul termen, când se așteaptă și rezultatul expertizei.

Amintim că în dosar sunt inculpați pentru fapte de corupție Horea Uioreanu, Ioan Petran, Ioan Bene, Vasile Pogăcean și Gabriel Davidescu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns