fbpx
Clădirea societății Autosincron

Primăria lui Boc a schimbat funcțiunea unei zone pentru firma lui Ioan Rus

Primăria Cluj-Napoca a eliberat Plan Urbanistic Zonal pentru societatea Autosincron, deținută de Ioan Rus, prin care schimbă funcțiunea unui teren pe care se va extinde clădirea de birouri în care este și sediul IRES, firma cedată recent de vicepremierul Vasile Dîncu.

La ultima ședință de Consiliu Local Cluj-Napoca, consilierii au votat o hotărâre prin are ”se aprobă Planul Urbanistic de Zonal – str. Cometei pentru schimbare funcțiune zonă din UTR L3a în UTR M3a” beneficiară fiind societatea Autosincron SRL (dealer auto), deținută de fostul ministru Ioan Rus.

UTR M3a este, potrivit HCL, zona mixtă cu regim de construcție deschis, în extinderea UTR M3 adiacentă principalelor artere de circulație, cu Procent de ocupare a terenului de maxim de 70% și coeficient de utilizare a terenulu de 2,2.

”Față de strada Cometei, construcțiile vor fi retrase la minim 3,0 m, la minim 4,0 față de limita posterioară și la minim 3,0 m față de limita vestică a parcelei.”, se arată în hotărâre.

Documentația este valabilă 18 luni de la aprobarea noului PUG.

În referatul privind aprobarea PUZ se arată: ”conform CU (certificat de urbanism – n.red.) nr.2074/2014 zona etse încadrată în UTR L3a – zubzona locuințelor individuale și colective mici cu maximul P+2E, situate în afara perimietrului zonelor protejate. Prin Avizul de oportunitate nr.46568/225/22.04.2014 este stabilit scopul întocmirii PUZ: modificarea funcțiunilor existente în PUG pentru stabilirea reglementărilor aferente unei zone mixte în vederea construirii și realizării amenajărilor necesare pentru contruire.

Documentația PUZ este deci întocmită în scopul modificării încadrării funcționale și a reglementărilor urbanistice existente și stabilirii noilor reglementări în vederea extinderii zonei mixte adiacente Căii Turzii și pe parcela imediat următoare aflată în posesia aceluiași proprietar pentru extinderea corpului de construcție existent cu o clădire de servicii și birouri cu parcaj subteran”

Hotărârea de Consiliu Local

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina