fbpx

Postarea virală pe Facebook care deconspiră tâlharii români dintr-un PECO din Austria

Patronul unei firme de transport din Timișoara a scris o postare virală pe Facebook în care deconspiră tâlharii români dintr-o stație PECO de pe autostradă din localitatea austriacă Nickelsdorf, aflată la intrarea în Austria dinspre Ungaria. Postarea a avut peste 8.600 de distribuiri în trei zile.

În 5 aprilie, Ilie Tundrea din Timișoara a scris pe Facebook cum sunt furați oamenii care opresc în stația PECO Shell din Nickelsdorf, Austria, un loc tranzitat de mulți români.

”ATENȚIE!!!!La shellul de la nickelsdorf (ieșirea din Austria) acționează o trupa de tâlhari romani, azi-noapte la 01:30 in timp ce am intrat sa achit motorina mi-au înțepat roata din dreapta spate!!…Norocul meu ca am observat , am rămas sa schimb roata in stația PECO si atunci i-am văzut cum au acționat pe un autocar de atlasib cu alba-neagra si buzunarit!! A venit caldura si au ieșit la treaba, erau vreo 8-10…cei de la PECO ori din complicitate ori de frica nu se bagă, nu au vrut nici sa cheme poliția….eu zic sa profitam de Facebook si sa sheruim sa afle cât mai multi romani!!!”, a scris timișoreanul.

postare facebook hoti austria

Localitatea Nickelsdorf găzduiește în fiecare an, în luna iunie, festivalul Nova Rock, la care participă circa 300.000 de oameni, o parte români.

Poziționarea localități Nickelsdorf

harta nickelsdorf

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina