fbpx

Polițiștii îi controlează pe frații Tate la vila lor din Voluntari. Fanii îi strigă la poartă

Polițiștii au fost deja în control la vila fraților Andrew și Tristan Tate din Voluntari, unde cei doi au fost plasați în arest la domiciliu vineri seara. 

Frații Tate trebuie să primească poliția în casa lor ori de cât ori aceștia vin să verifice dacă aceștia se află în interior așa cum se prevede în măsura arestului la domiciliu.

Prima postare pe Twitter, unde are peste 5 milioane de urmăritori, a lui Andrew Tate după ce a ieșit din arestul preventiv a fost cu el plimbându-se în casă la bustul gol și fumând trabuc.

”În baza art. 221 alin. 1 Cod procedură penală pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela și Radu Alexandra Luana au obligația de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în fața căruia se află cauza.”, se arată în decizia Curții de Apel București.

Cei patru sunt obligați să rămână la domiciliu, cu excepția cazului în care au permisiunea judiciară de a pleca.

“Printre obligațiile transmise se află obligația de a nu părăsi domiciliul fără încuviințare organelor judiciare, de a nu lua legătura cu ceilalți martori sau inculpați din dosar. Cam acestea sunt obligațiile stabilite în sarcina lor.

Organele de cercetare penală își vor continua cercetările cum este firesc, urmând ca la momentul la care procurorul suveran în urmărirea penală va aprecia că este momentul să emită rechizitoriul cu dispoziția de trimitere în judecată, să o facă”, a explicat Eugen Vidineac, unul din avocații fraţilor Tate, la Antena 3 CNN.

Mai mulți tineri de diverse naționalități au început să vină la vila Tate pentru a-i vedea pe frați, despre care spun că sunt idolii lor. ”Am venit din Israel când am auzit că au fost eliberați. Am învățat multe de la ei, mi-am deschis propria afacere”, a spus un tânăr.

Comments

comentarii

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere într-o casă din cartierul clujean Andrei Mureșanu.... Citește mai mult
Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!